IMG_5003 2.JPG

NAŠE SLUŽBY

Školení personálu, kurzy, workshopy nebo food eventy pro vaši restauraci, kavárnu nebo bistro..  To všechno vám umíme poskytnout v rámci naší spolupráce.

CO PRO VÁS UMÍME UDĚLAT?

Dekantujeme_skoleni

 

 

 

Uvědomujeme si, jak moc je v restauraci důležitá

znalost produktů.

Proto pro naše klienty pravidelně pořádáme

produktová školení personálu.

Váš tým se tak má možnost dozvědět něco o vinařstvích,

ze kterých naše vína pochází i o vínech samotných.

Ale nezůstává jen u teorie. Vždy se nám osvědčilo, že

k teorii je nejlepší spojení s praxí, a tak při našich

školeních také ochutnáváme.

PRODUKTOVÁ ŠKOLENÍ

 

 

 

 

 

Za velmi důležitou považujeme také dovednost

s víny pracovat a mít o nich všeobecný přehled.

Pro naše partnerské restaurace proto pořádáme sommeliérské

kurzy. Jedná se o soubor čtyř kurzů sestavený zkušeným

sommeliérem ADAMEM PINDOREM,

šéf sommeliérem a manažerem Restaurace Mincovna,

díky kterým získáte pro svoji restauraci velkou výhodu.

Členové vašeho týmu na tomto kurzu projdou zaškolením

o základech sommelierství, dozví se o výrobě vína,

vinných oblastech v ČR i ve světě, naučí se, jak má

vypadat správný servis vína, přímo vyzkouší rozdíl mezi

dobrým a špatným vínem a naučí se správně

párovat vína k jídlům a jídla k vínům.

Tento kurz poskytne vašemu servisu komplexní

proškolení a vy tak ve svém podniku budete mít skvěle vybaveného člověka pro oblast vín.

SOMMELIÉRSKÝ KURZ

ADL_7698.JPG
VALLMO_3.JPG

TROCKEN POP UP

Z podstaty našeho založení nás vždy bavilo spojovat

víno a jídlo. Díky tomu také vznikla naše pop upová restaurace

TROCKEN, která stojí na silných základech dvou ostřílených

kuchařů - Pavla Buchwaldka, bývalého šéfa restaurace

Zlatá Praha a Kryštofa Ryby, který působil v uznávané australské

Pilu at Freshwater. To nám umožňuje podporovat naše

spřátelené restaurace, bary a kavárny tím, že u nich pořádáme

food eventy. Na nich partnerům pomáháme s prodejem našich

vín a přinášíme náš pohled na to, jak tato vína párovat s jídlem,

které v daný den připravíme pro partnerovy hosty, a

to jako vždy z kvalitních organických surovin našich dodavatelů. 

TROCKEN WORKSHOP

Kuchařský workshop, na kterém vašim kuchařům představíme

poslední gastronomické trendy, ale i zajímavé hosty, kteří jim

předají svoje zkušenosti i nové užitečné poznatky z různých

oblastí gastronomie. Na našich workshopech se  v

roli přednášejících střídají zajímavé osobnosti české gastroscény,

pěstitelé, dodavatelé či výrobci. Váš gastro tým se tak dozví  nejen, co je právě in, ale také jak si může usnadnit práci v kuchyni a

co do svých restaurací přinést nového. Neméně hodnotné je

pro všechny také jistě sdílení zkušeností, vzájemná inspirace a

propojení kuchařské komunity.

IMG_6642-compressed.jpg

ADRESA:

Areál Big Box, 

Ve žlíbku 1800,

193 00 Praha 9

Jsme dodavatelé vína s přesahem do gastronomie a rozsáhlými službami pro vás.

  • Facebook
  • Instagram
0