NAŠE SLUŽBY
Školení personálu, kurzy, workshopy nebo food eventy pro vaši restauraci, kavárnu nebo bistro.. To všechno vám umíme poskytnout v rámci naší spolupráce.
CO PRO VÁS UMÍME UDĚLAT?
Uvědomujeme si, jak moc je v restauraci důležitá
znalost produktů.
Proto pro naše klienty pravidelně pořádáme
produktová školení personálu.
Váš tým se tak má možnost dozvědět něco o vinařstvích,
ze kterých naše vína pochází i o vínech samotných.
Ale nezůstává jen u teorie. Vždy se nám osvědčilo, že
k teorii je nejlepší spojení s praxí, a tak při našich
školeních také ochutnáváme.
PRODUKTOVÁ ŠKOLENÍ
Za velmi důležitou považujeme také dovednost
s víny pracovat a mít o nich všeobecný přehled.
Pro naše partnerské restaurace proto pořádáme sommeliérské
kurzy. Jedná se o soubor čtyř kurzů sestavený zkušeným
sommeliérem ADAMEM PINDOREM,
šéf sommeliérem a manažerem Restaurace Mincovna,
díky kterým získáte pro svoji restauraci velkou výhodu.
Členové vašeho týmu na tomto kurzu projdou zaškolením
o základech sommelierství, dozví se o výrobě vína,
vinných oblastech v ČR i ve světě, naučí se, jak má
vypadat správný servis vína, přímo vyzkouší rozdíl mezi
dobrým a špatným vínem a naučí se správně
párovat vína k jídlům a jídla k vínům.
Tento kurz poskytne vašemu servisu komplexní
proškolení a vy tak ve svém podniku budete mít skvěle vybaveného člověka pro oblast vín.
SOMMELIÉRSKÝ KURZ
TROCKEN POP UP
Z podstaty našeho založení nás vždy bavilo spojovat
víno a jídlo. Díky tomu také vznikla naše pop upová restaurace
TROCKEN, která stojí na silných základech dvou ostřílených
kuchařů - Pavla Buchwaldka, bývalého šéfa restaurace
Zlatá Praha a Kryštofa Ryby, který působil v uznávané australské
Pilu at Freshwater. To nám umožňuje podporovat naše
spřátelené restaurace, bary a kavárny tím, že u nich pořádáme
food eventy. Na nich partnerům pomáháme s prodejem našich
vín a přinášíme náš pohled na to, jak tato vína párovat s jídlem,
které v daný den připravíme pro partnerovy hosty, a
to jako vždy z kvalitních organických surovin našich dodavatelů.
TROCKEN WORKSHOP
Kuchařský workshop, na kterém vašim kuchařům představíme
poslední gastronomické trendy, ale i zajímavé hosty, kteří jim
předají svoje zkušenosti i nové užitečné poznatky z různých
oblastí gastronomie. Na našich workshopech se v
roli přednášejících střídají zajímavé osobnosti české gastroscény,
pěstitelé, dodavatelé či výrobci. Váš gastro tým se tak dozví nejen, co je právě in, ale také jak si může usnadnit práci v kuchyni a
co do svých restaurací přinést nového. Neméně hodnotné je
pro všechny také jistě sdílení zkušeností, vzájemná inspirace a
propojení kuchařské komunity.